Inschrijven bij een nieuwe tandarts of mondhygiënist in Amsterdam Noord

Nieuwe patiënt

Nieuwe patiënt

Eerste bezoek aan de tandarts en mondhygiënist

Bij een eerste bezoek zal er een volledige screening van uw gebit plaatsvinden. Hiervoor kunnen aanvullende röntgenfoto’s noodzakelijk zijn. Indien u eerder röntgenfoto’s liet vervaardigen bij uw vorige tandarts of in het ziekenhuis, is het raadzaam deze op te vragen en met ons te delen.

 

Medische anamnese

Het is belangrijk dat we op de hoogte zijn van uw algehele gezondheidssituatie. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een medische vragenlijst. Gelieve deze lijst ingevuld mee te brengen naar de praktijk.

 

ID-kaart of kids-ID

Zorg steeds dat u uw identiteitskaart of de Kids ID van uw kind bij de hand hebt bij het eerste bezoek.

 

Afspraak nakomen

Gelieve 24u op voorhand uw afspraak te annuleren indien u niet aanwezig kunt zijn. Bij het niet nakomen/tijdig verwittigen van uw afspraak kan een verzuimvergoeding aangerekend worden.
U kunt zowel telefonisch als per e-mail uw afspraak annuleren, ook in de avonden en in het weekend.

 

Betaling

De facturen worden door het factoringsbedrijf Infomedics verwerkt. Indien uw zorgverzekering vraagt om een eigen bijdrage, dan zorgt Infomedics dat de (rest)factuur naar u wordt verzonden. Regelt u liever zelf de declaratie met u zorgverzekering? U kunt natuurlijk ook na de behandeling per pin betalen waarna u uw mee krijgt.

 

Verwijsbrief voor de tandarts of mondhygiënist

U heeft geen verwijsbrief nodig om bij 1 van onze tandartsen en mondhygiënisten een afspraak te maken. Indien u wel een verwijzing heeft ontvangen van een andere behandelaar, vragen wij u deze verwijsbrief mee te nemen. 

 

 

 

Schrijf u in